Samtal från stor tillverkare på selar som på frågan: vilken sele kan fungera för sexuella samvaro och varför lägger ni inte upp vilka selar som kan fungera i sexuella situationer på er hemsida?

Svaret: vi är ett amerikansk företag. För att vi inte ska utsätta oss för risken för stämning kan vi inte rekommendera ett användningsområde som vi inte har testat den för.

Rådet: hygienselar eller lyftväst kan fungera.

Detta är ett alternativ för en del, när möjligheten att komma nära varandra är begränsad på grund av muskelsjukdom, ryggmärgsskada eller annan diagnos som gör det svårt att ha en aktiv kropp i och med rörelse.
Kan du då begära att få en sele utskriven för just det ändamålet? Jag skulle säga ja men ovanstående svar från återförsäljaren gör mig något fundersam. Slutligen skulle jag fråga arbetsterapeuten eller sjukgymnasten.